Op zoek naar na bevalling?

na bevalling
Herstellen na vaginale bevalling of keizersnede.
Tekens van infectie roodheid, warmte, zwelling, vochtige afscheiding op de plek van de episiotomie of incisieplek van de keizersnede. Neem deze aanbevelingen in acht en je zult versteld staan hoe snel je na de bevalling weer op de been bent.
pedicure groothandel
9 verrassingen na de bevalling waar niemand je over heeft verteld 24Baby.nl.
Zeker na de bevalling zal je je best nog verbazen over de dingen die je meemaakt. Zwangerschapscursussen en boeken leren je veel over wat er te gebeuren staat tijdens de bevalling maar na de bevalling besef je dingen waar niemand je ooit over verteld heeft!
immo antwerpen
Kleine kwaaltjes na de bevalling.
Maandverband of tampon? Kort na de bevalling is de vagina bij veel vrouwen gevoeliger dan anders. Daarom wordt voor de eerste dagen na de bevalling meestal maandverband gebruikt. Je kunt dan ook beter de kleur, geur en consistentie van de kraamvloed controleren.
trapliften
Je lichaam na de bevalling Mama en zo.
Zorg voor voldoende rust en ontspanning, eet gezond en drink per dag tenminste een halve liter melk en nog eens anderhalve liter andere vloeistoffen, zoals water en vruchtensappen. Je baarmoeder trekt na de bevalling weer samen en neemt haar gewone grootte weer aan.
leningen berekenen
Seks na de bevalling seksualiteit.be.
Welke lichamelijke klachten beïnvloeden seks na de bevalling? Hoe snel het lichaam herstelt na een bevalling is voor elke vrouw anders. Het hangt onder meer af van hoe de bevalling is verlopen. De eerste weken na de bevalling is het normaal dat je nog bloedverlies hebt.
Na de bevalling UZ Leuven.
U bevindt zich hier. Home Diensten, centra en eenheden Gynaecologie en verloskunde Zwangerschap Na bevalling. Na de bevalling. Op deze pagina. Verblijf in het ziekenhuis. Verblijf in het ziekenhuis. Na de bevalling verblijft u enkele dagen op de kraamafdeling of materniteit.

Contacteer ons