Resultaten voor baby na bevalling

baby na bevalling
Net bevallen. De eerste uren na de geboorte.
De verloskundige en de kraamverzorgende zullen jullie even alleen laten met de baby zodra dat kan. Het eerste bezoek dat vlak na je bevalling komt kijken, moet na een halfuurtje eigenlijk echt weer vertrekken. Wanneer je een zware bevalling hebt gehad of bijvoorbeeld veel bloed hebt verloren gedurende je bevalling kan het gebeuren dat je direct heel moe bent.
zoekmachine optimalisatie
Wat gebeurt er met je baby direct na de geboorte? Mama en zo.
Terwijl jij blij bent dat je eindelijk je baby in je armen hebt en de bevalling voorbij is, zijn er een aantal handelingen die de verloskundige uitvoert. Ze zuigt het mondje van je baby uit, geeft hem een druppeltje vitamine K, bekijkt je baby's' Apgar-score en zet binnen een paar minuten na de bevalling twee klemmetjes op de navelstreng.
lege inktpatronen inleveren belgie
9 verrassingen na de bevalling waar niemand je over heeft verteld 24Baby.nl.
Baby 12 Maanden. Help mijn week vinden. Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week. 9 verrassingen na de bevalling waar niemand je over heeft verteld. Geboorte Kraamtijd 9 verrassingen na de bevalling waar niemand je over heeft verteld.
karaoke versie
Baby.be Na de bevalling: advies van Baby.be.
Ontvang het nieuws. Vind elke week de laatste artikels over Na" de bevalling" door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. De geboortedatum van mijn toekomstig kind. Abonneren Inloggen via facebook. My Baby Praktisch. Website by Mister Jekyll and Moogoo.
Lening berekenen
Vlak na de geboorte.
Na het kennismaken met eerst mama en vervolgens papa wordt de baby nagekeken en aangekleed en je vrouw mag onder de douche of wordt op bed gewassen. Als dit alles achter de rug is kan het heel feestelijk zijn om samen met diegene die bij de bevalling waren, een glas champagne op jullie baby te drinken.
Eerste week baby 24Baby.nl.
Poep, slaap, eet, repeat. Zo ziet de eerste week na de geboorte van je baby eruit, zowel voor je baby als voor jou. Hij slaapt zon 17 uur per dag en ook jij hebt veel rust nodig om te herstellen van de bevalling.

Contacteer ons