Meer resultaten voor na de bevalling

na de bevalling
Herstellen na vaginale bevalling of keizersnede.
Tekens van infectie roodheid, warmte, zwelling, vochtige afscheiding op de plek van de episiotomie of incisieplek van de keizersnede. Neem deze aanbevelingen in acht en je zult versteld staan hoe snel je na de bevalling weer op de been bent.
analytics
Tips om je lichaam terug te krijgen na de baby Familie Nina HLN.
Dan is het tijd om iets uit handen te geven. Ben je nog thuis na de bevalling, besteed dan twee avonden uit aan je partner: een ideale manier voor hem om te bonden met de baby en jouw werk extra te appreciƫren.
time management
Seks na de bevalling seksualiteit.be.
Het hangt onder meer af van hoe de bevalling is verlopen. De eerste weken na de bevalling is het normaal dat je nog bloedverlies hebt. Uiteraard ziet de vulva af van de bevalling. De eerste maanden na de bevalling is ze nog pijnlijk.
simulatie hypothecaire lening
Na de bevalling UZ Leuven.
U betaalt enkel de verplaatsingsonkosten. Voor een vroedvrouw bij u in de buurt: www.vroedvrouwen.be. Na de bevalling kunt u via kraamzorg praktische en deskundige ondersteuning krijgen in het huishouden of bij de zorg voor u en uw kind. De kraamverzorgende helpt bij.:
Kleine kwaaltjes na de bevalling.
Wanneer je precies na de bevalling opnieuw begint te menstrueren, hangt af van verschillende factoren. De cyclus kan hernemen tijdens de borstvoeding of een maand nadat je de borstvoeding hebt gestopt. Bij flesvoeding komen de eerste maandstonden een Ć  twee maanden na de bevalling.

Contacteer ons